Рязкото намаляване на доставките на природен газ за Европа през газопровода

...
Рязкото намаляване на доставките на природен газ за Европа през газопровода
Коментари Харесай

Газпром запали синьото гориво, което не стига до Европа

Рязкото понижаване на доставките на природен газ за Европа през газопровода „ Северен поток “ докара до обстоятелството, че „ Газпром “ очевидно стартира да изгаря газ в промишлен мащаб. 

Това оповестява финландската телевизионна корпорация YLE, базирайки се на разкази на очевидци и данни на НАСА.

До това умозаключение навежда великански факел, който се появи на 17 юни покрай руско-финландската граница, покрай компресорната станция Портовая, която обезпечава изпомпване на газ.

Можете да го гледате всеки ден непосредствено през границата. Сателитни изображения от системата за наблюдаване на пожари на НАСА удостоверяват наблюденията. През този интервал не са установени други пожари.

" Газпром " ограничи доставките на газ по " Северен поток " от 167 милиона кубични метра дневно до 67 милиона в средата на юни. Компанията изясни това с нередовност на оборудването на Siemens , което западните наказания не разрешават да се ремонтира.

Тогава ставаше дума за две турбини, едната от които беше  в Канада. В началото на август единствено един от шестте блока остана в употреба, а изпомпването беше понижено до 33 милиона. В същото време Газпром отхвърля както да вземе ремонтираната турбина, по този начин и да даде останалата част за поддръжка.

Представители на съветските управляващи и самата компания казват , че се нуждаят от някои документи, в това число увещание, че турбината не е обект на наказания и не може да бъде изключена от Обединеното кралство. В Германия в отговор на това показват, че сходни наказания не са наложени на такова съоръжение, тъй че условията на Русия наподобяват неуместни и с изключение на това се променят почти всеки ден.

Кремъл продължава да твърди, че Русия е благонадежден снабдител на енергийни запаси и упреква съперниците за проблемите.

На този декор среднодневното произвеждане на " Газпром " през юли е намаляло с 14 % по отношение на юни, до 774 милиона кубически метра газ, което е най-ниското равнище от 2008 година насам. В същото време доставките за страни отвън Оперативно-наблюдателно дело не престават да спадат. Рязкото понижаване на продажбите на газ за Европа не може да бъде обезщетено от Китай заради несравнимостта на размерите на доставките.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР